Santini peeling cu cafea - COCOS

Pe stoc
53 lei incl. TVA
Codul produsului:2018002
Producător:Santini
Greutatea: 200 g
  
Hidratare, nutriție, regenerare

Celulită? Piele aspră? Pielea uscată? Acnee și eczeme?
Îți place mirosul de nucă de cocos?

Cu acest peeling va fi dragoste la prima atingere. Cu Santini peeling de corp cu cocos te vei simți pe tot parcursul anului ca în vacanță. Dimineața te va binedispune și după o zi plină va avea grijă de tenul și corpul tău. Mirosul plăcut va liniști și simțurile tale. Îl recomandăm mai ales pentru pielea deshidratată. Hrănește pielea, înmoaie și umezește fără a înfunda porii. Răsfață-ți pielea cu nutriție și regenerare!

Efecte: Santini body scrub îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii, stimulează circulația sângelui și curăță porii. Datorită ingredientelor naturale pure, pe care le conține, are efecte puternice de hidratare, calmare și regenerare. Cofeina, uleiurile naturale și complexele de vitamine ajută de asemenea la atenuarea imperfecțiunilor pielii cum ar fi eczeme, acnee, celulită, psoriazis sau vergeturi. De asemenea, împiedică îmbătrânirea prematură. Santini body scrub este excelent ca produsul SOS dacă pielea dvs. a fost neglijată pentru o lungă perioadă de timp, dar mai ales este un ajutor pe termen lung în îngrijirea pielii frumoase și sănătoase.

Peeling cu cafea prin compoziția sa este potrivit pentru toate tipurile de piele, este excelent pentru hidratarea și hrănirea pielii. Datorită aromei minunate și a efectelor vizibile este unul dinre cele mai populare produse a clienților noștri.

Instrucțiuni de aplicare:

Toate zilele frumoase încep în duș. Umeziți pielea, luați o cantitate mai mare de peeling și executați mișcări circulare lente cu mâna. Concentrați-vă pe zonele cu probleme (Nu vă fie teamă să-l aplicați și pe față). Lăsați să acționeze timp de 5 minute și apoi clătiți bine întregul corp. Utilizarea ideală este de 2 ori pe săptămână sau după nevoile Dvs.
  • Nici un comentariu pana acum...
Vă mulțumim pentru contribuția dvs.

În cazul întrebărilor vom răspunde cât mai curând posibilň.
Echipă e-Santini.ro


Ştiri & blog

Contactați-ne
+40 737 824 764

info@e-santini.ro