Protecția datelor cu caracter personal


Suntem responsabili pentru protejarea datelor personale și respectăm legile privind protecția acestora. Mai jos veți găsi informații despre datele personale care sunt obținute la vizitarea și utilizarea magazinului online Santini, scopul pentru care sunt utilizate aceste date și alți termeni ai procesării acestora.

I. Informații generale la vizitarea Santini magazinului

a) Analiza web

În evaluarea statistică a paginii noastre web, unele date sunt înregistrate și evaluate într-o formă anonimă (acestea sunt grupate mai jos în secțiunea "Date colectate"). Aceste date anonime sunt furnizate furnizorului nostru de servicii statistice. Este vorba de date agregate, care nu pot fi atribuite individual utilizatorului și prin urmare, nu pot fi șterse individual.

Date colectate

În timpul vizitei la magazinului online Santini, următoarele informații furnizate de browserul dumneavoastră sunt colectate și evaluate prin codul încorporat:

  • solicitarea (numele fișierului de date solicitat) (de exemplu, www.exemplu.ro / index.html)
  • tipul și versiunea de browser (de exemplu, Internet Explorer 6.0)
  • limba browserului (de exemplu, slovacă)
  • sistemul de operare folosit (de exemplu, Windows XP)
  • rezoluția internă a ferestrei de browser
  • rezoluția ecranului
  • activarea programului JavaScript
  • pornirea / oprirea programului Java
  • pornirea / oprirea cookie-rilor
  • Saturația culorilor
  • Adresa URL (pagina care a fost vizitată anterior)
  • adresa IP - care va fi făcută anonimă în cel mai scurt timp
  • ora accesului
  • clicuri
  • respectiv, conținutul formularelor (pentru câmpurile de text, cum ar fi numele și parola, se transferă numai informația "casetă completată" sau "casetă necompletată")

b) Adresa IP

Adresa IP este transmisă la introducerea fiecărei cereri pe server. Datorită acestui lucru, serverul știe unde se găsește răspunsul la fiecare cerere trimisă. Clientului îi este atribuită o adresă IP de îndată ce se conectează la internet. Un furnizor de serviciu de internet poate urmări cărui client i-a fost atribuită adresa IP, la un moment dat. În timp ce adresa IP este stocată, teoretic este posibil să se determine în mod indirect identitatea proprietarului adresei IP. Din acest motiv, adresele IP nu sunt stocate permanent de noi sau de furnizorii de servicii statistice, ci sunt folosite doar pentru a determina locația unde trebuie trasmis răspunsul serverului la solicitarea dumneavoastră, precum și pentru a preveni atacurile cibernetice potențiale. Adresa IP împreună cu alte date de comandă, este utilizată pentru a detecta utilizatorii care creează comenzi false. Adresa IP astfel atribuită cererii nu este în nici un caz procesată pentru comercializare sau în orice alt scop.

c) Cookie-urile

În mai multe locuri pe pagina noastră web sunt utilizate așa-numitele " Cookie-uri. Fișierele cookie sunt fișiere de texte mici stocate pe computerul dvs., care pot fi stocate de browserul dumneavoastră. Fișierele cookie nu pot fi atribuite unei persoane concrete și nu conțin informații personale. Conectarea acestor date la alte surse de date despre persoana dvs. se fac numai dacă ne-ați dat consimțământul dvs. explicit pe pagina www.e-santini.ro.

Acceptarea fișierelor cookie nu este o cerință necesară pentru permiterea vizitării paginii web. Cu toate acestea, rețineți că caracteristicile coșului de cumpărături și comandarea produselor sunt posibile numai dacă acceptați activarea fișierelor cookie, care sunt necesare funcționării magazinului online Santini. Datele obținute din utilizarea acestor fișiere cookie vor fi utilizate numai pentru a vă securiza comanda din punct de vedere tehnic și vor fi șterse după terminarea sesiunii de navigare.

Cele mai frecvent utilizate fișiere cookie sunt cookie-urile temporare (numite session cookies) care vor fi șterse după sesiunea de navigare. Pe lângă acestea, există și cookie pe termen lung (numite persistant cookies), cu ajutorul cărora vă putem recunoaște ca vizitator anonim pentru realizarea statisticilor. Fișierele cookie nu provoacă daune în calculatorul dumneavoastră și nu conțin viruși.

Cel mai des sunt folosite următoarele tipuri de cookie-uri:
  • fișiere cookie pur tehnice, care sunt necesare pentru funcționalitatea magazinului online Santini și pentru vizualizarea optimă a clientului (de exemplu, reducerea încărcării, funcția de logare, funcționalitatea coșului de cumpărături, durata de viață: o sesiune)
  • fișiere cookie de conversie (pentru urmărirea conversiilor, durata de viață: 7, respectiv 30 de zile, [comparări: Compari, Price.ro, etc.]

În setările browserului puteți specifica dacă modulele cookie pot fi utilizate sau nu. Dacă nu doriți să fiți urmărit pe pagina www.e-santini.ro, puteți refuza. Dar că nu va fi posibil să continuați să utilizați pagina.

II. Obținerea, prelucrarea și utilizarea datelor personale

a) Informații de contact

Sistemul informatic în care se procesează informațiile dvs. personale este Santini Group s.r.o.

b) Date personale

Datele personale sunt formate din orice informație despre circumstanțele materiale și personale ale unei persoane fizice particulare sau identificabile, precum numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte date, pe care le furnizați atunci când utilizați serviciile de înregistrare sau configurați un cont de client. Statisticile obținute în timpul vizitei pe site-ul nostru descrise mai sus și care nu pot fi asociate direct sau indirect cu o anumită persoană nu sunt considerate date cu caracter personal și prin urmare nu sunt afectate de această parte a termenilor și condițiilor Generale.

c) Date din formulare

Pe pagina www.e-santini.ro puteți utiliza formulare de transfer de date către noi, pentru a ne folosi la serviciile noastre. În momentul în care nu este vorba de datele personale, aceste date vor fi păstrate și evaluate statistic. În cazul datelor cu caracter personal, vor fi colectate statistic numai datele privind succesul sau expedierea nereușită a acestor date.

d) Cont de client

Prin înscriere, puteți configura contul de client protejat prin parolă. Acesta vă oferă accesul direct la datele stocate și astfel puteți naviga prin comenzile deschise sau pregătite, puteți gestiona informațiile dvs. personale stocate în contul clientului precum și trimiterea unui buletin informativ. Prin crearea unui cont de client, sunteți de acord ca datele din contul dvs. de client să fie colectate și evaluate în scopul utilizării serviciilor de cont de clienți. Prin crearea unui cont de client, ne acordați consimțământul dvs. pentru înregistrarea și evaluarea comportamentului dvs. de cumpărare pe pagina www.e-santini.ro (cum ar fi informații despre elementele pe care le-ați vizualizat pe site sau despre elementele achiziționate în magazinul online) și afișarea conținutului personalizat de pe acest site (cum ar fi cupoane individuale cu beneficii, ofertele speciale, serviciile noastre și alte informații). Dacă ați creat un cont de client, sunteți de acord că comportamentul dvs. de utilizator pe pagina www.e-santini.ro va fi alocat contului dvs. de client pentru a vă putea oferi acest conținut personalizat (de exemplu, acțiuni și informații speciale).

Dacă nu vă doriți o astfel de prelucrare a datelor, puteți să vă ștergeți oricând contul de client în secțiunea "Contul meu" și să faceți comenzi ca oaspete. Vom procesa datele dvs. personale în scopurile specificate în acest punct numai pe durata contului dvs. de client.

Rețineți că stabilirea unui cont de client nu este o condiție prealabilă pentru utilizarea magazinului online Santini - puteți efectua o achiziție la magazinul online Santini în orice moment ca și oaspete.

e) Scopul utilizării

Dacă ne-ați furnizat informații personale, le vom folosi numai pentru:
  • scopul furnizării corespunzătoare a serviciilor noastre către clienți, la îndeplinirea contractului de cumpărare încheiat prin magazin online dm între noi și dvs. în calitate de clienți, înainte de încheierea contractului de achiziție pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră legate de furnizarea serviciilor noastre și pentru administrarea tehnică, necesară pentru prezentarea corectă a serviciilor noastre la www.e-santini.ro, toate pe baza legală a executării contractului, a cărei parte sunteți dvs. ca persoană în cauză,
  • scopuri de marketing dacă ați creat un cont de client pe pagina www.e-santini, pe baza legală a consimțământului dvs. ,exprimat prin crearea unui cont de client.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate unei a treia persoane în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului de cumpărare sau dacă ați dat un astfel de consimțământ explicit. Pentru realizarea comenzilor dumneavoastră și îndeplinirea contractului de cumpărare avem nevoie de numele, prenumele, adresa (domiciliu / livrare), e-mail, număr de telefon și în cazul plății online, avem nevoie de detalii de plată. Adresa dumneavoastră de e-mail servește ca un identificator (pentru a vă conecta la contul dvs. de client) și ca mijloc de comunicare. La adresa de e-mail veți primi o confirmare a comenzii, precum și informațiile privind livrarea bunurilor de la transportator. În contextul prelucrării comenzii și al îndeplinirii contractului de cumpărare, datele sunt furnizate de furnizorul nostru contractual de servicii, ca de exemplu furnizor de servicii logistice, operator de transport, bancă etc. Datele pot fi utilizate de furnizorii de servicii numai în scopul îndeplinirii contractului de cumpărare. Noi prelucrăm datele dvs. personale numai pe durata realizării scopului pentru care am obținut aceste date.

f) E-mail buletinul informativ

Veți primi e-mailurile noastre de publicitate numai atunci când selectați posibilitatea "DA" la înregistrare, pentru afișarea ofertelor de afaceri și prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing.

Dacă nu veți mai dori să primiți buletine informative, le puteți anula selectând "NU" în contul dvs. de client sau contactând linia noastră de clienți.

g) Postarea comentăriilor

Produsele noastre puteți comenta direct pe pagina noastră. Pentru a trimite un comentariu, trebuie să introduceți o adresă de e-mail, care va fi utilizată numai pentru a vă trimite confirmare de primire a comentariului dvs. și pentru a vă informa cu privire la răspunsul nostru la comentariul sau întrebarea dvs. Adresele de e-mail introduse de dvs. nu mai sunt utilizate în continuare pentru nimic altceva și nu sunt vizibile pentru alți vizitatori ai site-ului. Comentăriile împreună cu adresele dvs. sunt colectate în sistemul nostru de administrare și pot fi șterse la cerere. După ștergerea comentariului din sistemul nostru de administrare, comentariul va fi șters și de pe site-ul nostru. Împreună cu comentariul va dispărea și adresa dvs. de e-mail din baza de date.

În e-shopul nostru aveți la dispoziție funcția de feedback. Aceasta înseamnă că clientul primește un e-mail, după o perioadă scurtă de timp cu o solicitare de a comenta produsul achiziționat. Pentru un astfel de comentariu pe site-ul nostru, puteți obține beneficii și reduceri pentru următoarea achiziție. Comentăriile sau feedback-ul nu sunt obligatorii. Adresa de e-mail solicitată pentru introducerea comentariului este folosită numai pentru a vă trimite un răspuns posibil din e-shopul Santini cu privire la o întrebare sau la un comentariu.

h) Fișiere de autentificare

De fiecare dată când intrați pe site-ul www.e-santini.ro, datele de utilizare vor fi încărcate în browserul dvs. de internet și salvate în fișierele de protocol, numite Server Logfiles. Astfel înregistrările de date salvate conțin următoarele: data și ora de acces, adresa URL a paginii, adresa IP, adresa URL anterioară (referrer), cantitatea de date transferate, precum și browserul transferat User Agent (tipul și versiunea browserului și sistemul de operare utilizat).

Adresele IP sunt stocate anonim numai în scopul evaluării. Evaluarea datelor din aceste fișiere Logfiles într-o formă anonimă servesc ca erorile să poată fi identificate și eliminate cât mai repede posibil. Prin prelucrarea acestor date este posibilă și reglarea capacității serverului și îmbunătățirea ofertei noastre.

III. Transferul securizat de date

Datele dvs. personale sunt transmise în siguranță datorită criptării. Utilizăm sistemul de criptare SSL (Secure Socket Layer). Paginile noastre de internet, precum și alte sisteme de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt protejate prin măsuri tehnice și organizatorice adecvate împotriva pierderii, distrugerii, modificării și răspândirii ulterioare a datelor prin persoane neautorizate.

Accesul la contul dvs. de client este posibil numai după introducerea parolei alese. Informațiile de acces ar trebui să fie tratate confidențial și după terminarea activității să vă deconectați de la contul dvs. de client, mai ales dacă computerul dvs. este folosit de mai multe persoane. Dacă nu vă deconectați, sistemul vă va deconecta automat în cel mult o oră de la ultima acțiune. Santini Group s.r.o. nu își asumă responsabilitatea pentru manipularea neautorizată sau pentru altă utilizare greșită a parolei.

IV. Dezacordul privind utilizarea datelor și ștergerea acestora

Aveți dreptul oricând să vă retrageți consimțământul de a procesa datele dvs. cu efect în viitor. Puteți să ștergeți contul dvs. de client în orice moment în secțiunea "Contul meu" și să renunțați la buletinele informative, alegând un cont de client. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării datelor efectuate pe baza acestui consimțământ înainte de revocarea sa.

În plus, datele personale vor fi șterse dacă decideți să vă retrageți consimțământul în cazul în care datele prelucrate în acest scop nu mai sunt necesare sau dacă stocarea din orice motiv legitim este inadmisibilă.

V. Dreptul la informare și alte drepturi ale persoanelor în cauză

Aveți dreptul la informații gratuite privind prelucrarea datelor dvs. stocate. Cu condiția să respectați cerințele stabilite în legislația general obligatorie, de asemenea, (i) aveți dreptul de a accesa datele dvs. personale, (ii) dreptul de a corecta datele personale incorecte, (iii) dreptul de a limita (bloca) prelucrarea datelor cu caracter personal, (iv) dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale prelucrate în scopul comercializării directe, (v) dreptul de a șterge datele cu caracter personal, mai ales în cazul în care nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost achiziționate sau prelucrate în alt mod sau dacă v-ați retras acordul de prelucrare și nu există altă bază legală pentru prelucrare, sau dacă datele cu caracter personal au fost procesate ilegal.

De la data intrării în vigoare a reglementării Parlamentului European și Consiliului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, de abrogare a directivei 95/46/CE (25 mai 2018) aveți dreptul la portabilitatea datelor, dacă îndepliniți condițiile specificate, ceea ce înseamnă că aveți dreptul să obțineți informațiile dvs. personale pe care le-ați furnizat în mod voluntar în formă electronică, prin consimțământul dvs. într-un format structurat, utilizat în mod normal într-un format ușor de citit și puteți solicita dreptul de a transfera aceste date celuilalt operator dacă această transmisie este posibilă din punct de vedere tehnic (dreptul la portabilitatea datelor).

Dacă aveți întrebări legate de protecția datelor, puteți contacta linia noastră de clienți în orice moment prin intermediul formularului de contact.

Pe lângă formularul de contact, ne puteți contacta prin e-mail la info@e-santini.ro sau prin poștă la Compania Santini Group Ltd., č.p. 65, 739 51 Dobrá, Republica Cehă, sau sunând la numărul de telefon +40 737 824 764. Dacă solicitați oricare dintre drepturile persoanei vizate în temeiul legii privind protecția datelor cu caracter personal și din cererea dumneavoastră nu se poate verifica identitatea solicitantului sau dacă avem îndoieli rezonabile cu privire la identitatea persoanei care face cererea, ne rezervăm dreptul de a solicita furnizarea de informații suplimentare necesare pentru a confirma identitatea persoanei care aplică această solicitare.

În calitate de persoană în cauză, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul la B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, Bucuresti, Romania, atunci când bănuiți că datele dvs. personale sunt procesate prin încălcarea legislației în vigoare.

Serviciile oferite în cadrul magazinului online Santini, care sunt supuse consimțământului persoanei vizate în baza acestor termeni și condiții Generale, nu sunt adresate direct persoanelor cu vârsta sub 16 ani.

Ştiri & blog

Contactați-ne




+40 737 824 764

info@e-santini.ro